Kontorrengøring på Sjælland

Hos Moe Service tilbyder vi professionel kontorrengøring på hele Sjælland. Vi tilbyder kontorrengøring til alle slags erhverv, uanset opgavens omfang.

Rengøring af kontor på Sjælland

Moe Service er en mindre virksomhed, som p.t. beskæftiger fire medarbejdere. Vi sætter pris på kvalitet og motiveres heraf.

Leder I efter en professionel samarbejdspartner inden for kontorrengøring? Ved at lave en fast aftale om kontorrengøring, sikrer du et bedre indeklima. Udover at din arbejdsplads ser mere præsentabel ud, vil du også opleve at der kommer mere luft i rummene.

Kroppen er følsom over for et dårligt indeklima, og det kan vise sig på mange forskellige måder. Dårligt indeklima kan fx give problemer med hud og luftveje eller utilpashed i form af hovedpine og kvalme.

Som et værktøj i vores kvalitetsstyring anvender vi rengøringsplaner i forbindelse med faste opgaver, som underskrives med dato af sanitøren. Rengøringsplanen er både et redskab for medarbejderen og kunden, da det giver et klart overblik over de opgaver, der skal udføres og hvornår.

Vil du vide mere om vores kontorrengøring på Sjælland, er du velkommen til at ringe – vi giver gerne et uforpligtende tilbud!

Dialog
En vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde.
Dialog
En god og kontinuerlig dialog er en vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde. Det være sig dialogen i mellem os og kunden, og i mellem ledelse og medarbejdere. Vi tilstræber en positiv og konstruktiv kommunikation med alle parter.
Tillid
Pålidelighed er en del af det produkt, vi sælger.
Tillid
Vores kunder betaler os for at tage det fulde ansvar for et område, som de ikke selv vil eller har tid til at beskæftige sig med. De skal kunne sætte deres lid til, at vi leverer varen som aftalt. Pålidelighed er en del af det produkt, vi sælger.
Professionalisme
Vi bestræber os på at levere det bedste resultat hver eneste gang. Kvalitet er vores motivation, og vi er stolte over det niveau, vi leverer.
Kvalitet
Kvalitet er vores motivation, og vi er stolte over det niveau, vi leverer. Med et højt kvalitetsniveau tydeliggør vi vores tilstedeværelse og den service, vi leverer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Kontorrengøring på Sjælland

Du er altid velkommen til at kontakte Moe Service, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejdsopgaver og services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.