Ejendomsservice Næstved

Hos Moe Service tilbyder vi professionel kontorrengøring på hele Sjælland. Vi tilbyder kontorrengøring til alle slags erhverv, uanset opgavens omfang.

Ejendomsservice i Næstved - For større og mindre foreninger

Moe Service er en mindre virksomhed, som p.t. beskæftiger fire medarbejdere. Vi sætter pris på kvalitet og motiveres heraf.

Leder I efter en professionel samarbejdspartner inden for ejendomsservice? Ved at lave en fast aftale om ejendomsservice, sikrer du at have rene udendørs arealer samt en ren opgang igennem vore trappevask.
Ved at få en fast aftale inden for ejendomsservice får du en mere præsentable forening. Dette er med til at give et bedre indtryk til besøgende, og give én, en varm velkomst.

Trappevask

Vi er meget fleksible når det kommer til trappevask. Her kan vi både arbejde med træ- eller beton trapper, vi har nemlig stor erfaring med begge dele.
Vi har produkter og løsninger til de udfordringer der kan forekomme ved trappevask. Vi sørger for at der altid er en lækker ren opgang efter vi har været ude hos dig. 
Vi tilbyder trappevask til alle der ønsker det, om det er trappevask til erhvervs aftaler eller private boligforeninger, andelsforeninger, ejendomsselskaber mm.

Viceværtservice

Vores ejendomsservice dækker alle opgaver, også inden for viceværtservice. Dette er opgaver så som oprydning, græsklipning, storskrald, vedligehold og dybdegående rengøring af nødvendige former. Vores ejendomsservice og viceværtservice er får både store og mindre foreninger. Der er ingen opgaver der er ens, derfor tager vi gerne en uforpligtende snak om jeres behov og kommer med en pris der passer til denne service.

Snerydening og glatførebekæmpelse

Vi tilbyder også glatførebekæmpelse når sneen falder. Vi hjælper med at stå for salte, gruse og rydning af sne. Vi hjælper også med at rydde fortov og stier

Vil du vide mere om vores ejendomsservice i Næstved og på resten af Sjælland, er du velkommen til at ringe – vi giver gerne et uforpligtende tilbud!

Dialog
En vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde.
Dialog
En god og kontinuerlig dialog er en vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde. Det være sig dialogen i mellem os og kunden, og i mellem ledelse og medarbejdere. Vi tilstræber en positiv og konstruktiv kommunikation med alle parter.
Tillid
Pålidelighed er en del af det produkt, vi sælger.
Tillid
Vores kunder betaler os for at tage det fulde ansvar for et område, som de ikke selv vil eller har tid til at beskæftige sig med. De skal kunne sætte deres lid til, at vi leverer varen som aftalt. Pålidelighed er en del af det produkt, vi sælger.
Professionalisme
Vi bestræber os på at levere det bedste resultat hver eneste gang. Kvalitet er vores motivation, og vi er stolte over det niveau, vi leverer.
Kvalitet
Kvalitet er vores motivation, og vi er stolte over det niveau, vi leverer. Med et højt kvalitetsniveau tydeliggør vi vores tilstedeværelse og den service, vi leverer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ejendomsservice i Næstved

Du er altid velkommen til at kontakte Moe Service, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejdsopgaver og services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.