Om Moe Service

Moe Service er en mindre virksomhed, som p.t. beskæftiger fire medarbejdere. Vi sætter pris på kvalitet og motiveres heraf.

Ejendomsservice på Sjælland

Moe Service er en mindre virksomhed, som p.t. beskæftiger fire medarbejdere. Vi sætter pris på kvalitet og motiveres heraf.

Vi servicerer ejerforeninger, produktionsvirksomheder, kontorer, gårdarealer, butikker, private, m.m. Faste opgaver udføres på faste ugedage eller med faste intervaller, alt efter kundens behov og ønske.

Som et værktøj i vores kvalitetsstyring anvender vi rengøringsplaner i forbindelse med faste opgaver, som underskrives med dato af sanitøren. Rengøringsplanen er både et redskab for medarbejderen og kunden, da det giver et klart overblik over de opgaver, der skal udføres og hvornår.

Endvidere udfører vi løbende kvalitetskontrol hos vores kunder for at sikre en høj standard.

Dialog
En vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde.
Dialog
En god og kontinuerlig dialog er en vigtig forudsætning for ethvert godt samarbejde. Det være sig dialogen i mellem os og kunden, og i mellem ledelse og medarbejdere. Vi tilstræber en positiv og konstruktiv kommunikation med alle parter.
Tillid
Pålidelighed er en del af det produkt, vi sælger.
Tillid
Vores kunder betaler os for at tage det fulde ansvar for et område, som de ikke selv vil eller har tid til at beskæftige sig med. De skal kunne sætte deres lid til, at vi leverer varen som aftalt. Pålidelighed er en del af det produkt, vi sælger.
Kvalitet
Kvalitet er vores motivation, og vi er stolte over det niveau, vi leverer.
Kvalitet
Kvalitet er vores motivation, og vi er stolte over det niveau, vi leverer. Med et højt kvalitetsniveau tydeliggør vi vores tilstedeværelse og den service, vi leverer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Moe Service, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores arbejdsopgaver og services. Vi står klar til en snak om dine muligheder og et uforpligtende tilbud.